Railmotion is an independent railway rental company for the European cargo transport sector

NL EN DE
Welkom Onderneming Services Vloot ACTS systeem Beschikbaar Partners Contact

RailMotion is een onafhankelijke verhuurmaatschappij voor Europees spoorwegmaterieel.
De Europese railgoederen markt is sterk in beweging. Toenemende congestie en alsmaar stijgende tolheffingen op het wegennet maakt alternatieve vervoersoplossingen via spoor steeds meer opportuun. Voor de realisatie van nieuwe railverbindingen in het goederenvervoer is de beschikbaarheid van modern spoorwegmaterieel een eerste vereiste.
RailMotion speelt daarop in door te investeren in containers, wagons en locomotieven en deze via leaseprodukten aan de markt aan te bieden. Hierdoor kunnen onze klanten hun transportproducten flexibel inrichten en kunnen zijn financiële middelen vrijhouden voor investeringen in hun core business. RailMotion biedt, indien gewenst, complete logistieke concepten en vervoersoplossingen met dedicated materieel.

Tot onze klantenkring rekenen wij o.a. spoorwegbedrijven, intermodale spooroperators, verladers en logistieke dienstverleners. Een niche markt waarin RailMotion is gespecialiseerd is de markt van het Europees afvalvervoer per spoor.
Als aanvulling op de lease producten kunnen wij ook het “fleet management” van private wagoneigenaren overnemen. (zie “services”)

RailMotion AG is gevestigd in Basel en heeft een steunpunt in Rotterdam.
RailMotion AG is lid van GCU-organisatie in Brussel (www.gcubureau.org)

RailMotion AG
Aeschenvorstadt 71
CH 4051 Basel
Switzerland

T +41 61 225 43 24
F +41 61 225 43 23
info@railmotion.com

Welkom Onderneming Services Vloot ACTS systeem Beschikbaar Partners Contact